Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Máte nejaké dotazy? Zavolejte nám na +420 777 866 620

 

Podporuje mojeID

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena: 680,00 Kč
skladem
Naše cena: 175,00 Kč
skladem
Naše cena: 36,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Solia, spol. s r. o.
Česká 248
468 41 Tanvald
tel: + 420 773966622
obhcod(a)cajovydum.cz
Korespondenční adresa: Česká 248, 46841 Tanvald
Provozovna a výd. místo: Česká 248 468 41 Tanvald

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena: 930,00 Kč
skladem
Naše cena: 280,00 Kč
skladem
Naše cena: 220,00 Kč
skladem

Vážení a milí zákazníci, od 15.12.2012 vstupuje v platnost další restriktivní nařízení EU, které nám zakazuje psát u všech bylin a přírodních přípravků k čemu jsou určeny a přikazuje veškeré tyto texty odstranit ze stránek. Více info ZDE


Nedejme si přírodu

 



Ochrana osobních údajů
Ocharana osobních údajů

Společnost Solia, spol. s r. o. chrání Vaše osobní údaje a nakládá s nimi v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.


Vaše osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou. Jsou použity pouze pro úkony spojené s vyřizením objednávky (pro splnění kupní smlouvy) a pro komunikaci se zákazníkem.

Data uchovávame dle platních pravních předpisů. Zákazník má právo kdykoliv požádat o změnu osobních údaju či výmaz. Změna nebo výmaz údajů lze provést po zaslání písemné žádosti na email obchod@cajovydum.cz